avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc

Buna
Am citit tot felul de articole și OUG pe net dar am rămas nedumerit
Întrebarea mea e că dacă intru in ccc și mă angajez in alta parte decât locul în care lucrez mi se taie indemnizația sau o pot cumula până la suma de 3000 și ceva cum e scris in lege
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 18 Octombrie 2017
O puteti cumula cu venituri supuse impozitului pe venit in valoare de maxim trei ori cuantumul minim al indemnizatiei stabilit la art. 2 alin. (2) din OUG 111/2010.

Cuantumul minim al indemnizatiei = 85% din cuantumul salariului minim brut pe tara garantat in plata (85% x 1450 lei)

In speta, valoarea maxima ar fi de 3699 lei pe an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic si contract colaborare gab11 gab11 Buna ziua, As dori sa stiu daca este o forma de angajare/colaborare (cateva ore pe zi nu full time) care sa poata merge in paralel cu concediul de crestere ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat in concediu crestere copil Andrap85 Andrap85 Buna ziua, Daca intru in concediu crestere copil pe o perioada de 2 ani pot desfasura in paralel si o activitate prin contract de mandat ( mai exact ... (vezi toată discuția)
Concediu paternitate 2017 Lucid Lucid Buna ziua , in momentul de fata sunt salariat , dar am venituri si pe PF(Intrepridere individuala ) , intrebarile mele sunt : - pentru calcularea ... (vezi toată discuția)