avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Diminuare salar incadrare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Diminuare salar incadrare functionar public

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti, in cazul in care un functioar public promoveaza de pe clasa III pe clasa I si noul salar de incadrare este mai mic decat cel detinut, el ramane cu salarul mai mare? Care este baza legala pentru aceasta situatie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raac15 , utilizator 22:03, 19 Octombrie 2017
Legea 153/2017, Anexa VIII, Reglementari specifice functionarilor publici:
Art. 5. -
Funcționarii publici care absolvă studii universitare de licență, în domeniul de activitate al autorității sau instituției publice, încadrați pe funcții publice cu nivel de studii inferior, se numesc, în condițiile legii într-o funcție publică de execuție care să le asigure cel puțin salariul de bază avut din clasa corespunzătoare studiilor absolvite păstrându-și gradația avută la data promovării.
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
Kyandra, moderator
Multumesc pentru raspuns. O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici in anul 2010 roxanas roxanas In luna noiembrie 2010 am fost promovata in clasa din functia publica de executie de referent cl.III grad superior tr.1 gradatia 5 in functia publica de ... (vezi toată discuția)
Salarii functionari maricica25 maricica25 sunt functionar public de executie am peste 30 ani vechime in anul 2011 am absolvit facultatea cu diploma de licenta ,in luna septembrie 2011 am fost ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa functionari publici meri402003@yahoo.com meri402003@yahoo.com Cum se stabileste salariul de baza in anul 2011 pentru functionarii publici care au absolvit studii superioare si au sustinut examenul de promovare in clasa? (vezi toată discuția)