avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Executarea hotararilor judecatoresti executorii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Executarea hotararilor judecatoresti executorii

Sunt bugetar la o primarii si sindicatul a obtinut in instanta o hotarare devenita executorie in vara acestui an, privind acordarea unor deferente de natura salariala. Am inteles ca se vor da esalonat pe 5 ani. Eu sunt in prag de pensie de limita de varsta ( si anume in martie 2018).
Intrebare ; In acest caz cum mi se va face plata diferentelor ??? Ce act normativ reglementeaza acesta situatie ??? Va multumesc anticipat . Cu stima, Radu A.M.
P.S. Rog sa' mi transmiteti raspunsul si pe mail (aurelmarinradu@yahoo.com). Multumesc inca o data.

Alte discuții în legătură

Diferente salariale de primit dupa iesirea la pensie Radu Aurel Marin Radu Aurel Marin De curand am iesit la pensie ptr limita de varsta, bugetar iar am de primit diferente de salariale castigate de sindicat..sentinta definitiva si ... (vezi toată discuția)
Prevederile legale privind lichidarea drepturilor banesti in caz de pensionare de varsta ? Radu Aurel Marin Radu Aurel Marin In aprilie 2017 sindicatul a castigat in instanta acordarea de diferente salarile. Am inteles ca s-a legiferat acordarea acestora esalonat pe 5 ani...Eu ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii mirelutaa mirelutaa Dupa reincadrarea de la o1 ianuarie 2010,in urma unei adrese primite de la AJPS,primarul mi-a dat jos sporul de dispozitiv incepand cu o1 martie.Am contestat ... (vezi toată discuția)