avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... diferente salariale de primit dupa iesirea la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

diferente salariale de primit dupa iesirea la pensie

De curand am iesit la pensie ptr limita de varsta, bugetar iar am de primit diferente de salariale castigate de sindicat..sentinta definitiva si executorie..guvernul zice ca le da esalonat in cinci ani. Cum pot sa le primesc acum ???! Cese intampla in caz de deces ???! Eu am intrebat la PRO LEX dar na am primit un raspuns/ajutor clar...Ce se poate face???! Va multumesc. Cu stima, Radu A.M.

Alte discuții în legătură

Executarea hotararilor judecatoresti executorii Radu Aurel Marin Radu Aurel Marin Sunt bugetar la o primarii si sindicatul a obtinut in instanta o hotarare devenita executorie in vara acestui an, privind acordarea unor deferente de natura ... (vezi toată discuția)
Prevederile legale privind lichidarea drepturilor banesti in caz de pensionare de varsta ? Radu Aurel Marin Radu Aurel Marin In aprilie 2017 sindicatul a castigat in instanta acordarea de diferente salarile. Am inteles ca s-a legiferat acordarea acestora esalonat pe 5 ani...Eu ... (vezi toată discuția)
Diferente drepturi salariale 2018 Radu Aurel Marin Radu Aurel Marin Prin sentinta civila ramasa executorie in noiembrie 2017 s-a stabilit odiferenta de drepturi salariale din care in decembrie 2017 mi s-a platit 5% ... (vezi toată discuția)