avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comisia de disciplina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comisia de disciplina

Buna ziua,
Daca am cercetat o persoana iar urma raspunsurilor date de catre salariat s-a constatat ca sunt nelamuriri in privinta raspunsurilor, am procedat la intocmirea altor intrebari pentru clarificarea situatiei.
Intrebare: Ar trebui sa avem alt referat facut, s-au pe acelasi referat merg acele intrebari ptr clarificare?

Alte discuții în legătură

Dosar penal inapoiat organului de politie threshold4all threshold4all Buna ziua! In februarie anul curent, am avut parte de un eveniment rutier soldat cu avariile a doua masini, fara vatamari corporale sau alte nebunii. ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca aroxana22 aroxana22 Buna ziua. As avea si eu o cateva nelamuriri cu privire la ceea ce s-a intamplat in cadrul comisiei de disciplina care mi s-a facut. In primul rand as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Reclamatie,acuzatie,cercetare penala fara dovezi...ce se poate face? tib71stef2008 tib71stef2008 Buna ziua.Sant membru O.N.G.respectiv:asoc.protectie consumator si sant cercetat penal de aprox. 1,5luni de catre I.P.J. ilfov in baza unor ... (vezi toată discuția)