Buna ziua!
In februarie anul curent, am avut parte de un eveniment rutier soldat cu avariile a doua masini, fara vatamari corporale sau alte nebunii. Initial, eu si cu prietena mea am sustinut ca la volan a fost ea, intrucat eu consumasem ceva alcool, soferul celuilalt autoturism sustinand ca a fost la volan un barbat iar alte doua persoane avand neclaritati in acest sens.
Intre timp, ea a fost rechemata la Serviciul Rutier, unde a fost intrebata daca isi sustine declaratia cum ca ea ar fi condus in speta. La indemnul unei doamne avocat,a retras declaratia cum ca s-ar fi aflat la volan, inlocuind-o cu alta in care declara ca eu conduceam. Dupa luni de zile in care nu am fost chemat nici la serviciul rutier nici la parchet pentru clarificarea situatiei, am aflat de la doamna grefier, ca in urma cererii de urgentare si comunicare a solutiei, dosarul meu a fost trimis inapoi la Serviciul Rutier, ca erau ceva neclaritati, ca prietena mea a zis, dupa a schimbat, etc. Imi puteti spune, va rog, intrucat am obosit in 7 luni de alergatura, ce cauta dosarul inapoi la Serviciul Rutier? Iar eu, ce astept? Ma suna dl. agent sa imi solicite prezenta pentru clarificarea situatia, mai pot merge eu din proprie vointa sa imi schimb declaratia si sa recunosc savarsirea contraventiei(intrucat rezultatele probelor biologice au fost 0.80)? Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez? Unde trebuie sa merg?
Mentionez ca de "sa astept" sunt satul si va asigur ca este cea mai proasta varianta sa asteptati! Nu asteptati! Mergeti si va interesati periodic, depuneti cereri de urgentare, altfel o sa asteptati pana o sa va vina rau, ceea ce nu este chiar normal intr-o tara europeana, in secolul nostru.
Cel mai recent răspuns:
threshold4all , utilizator
17:16, 8 Octombrie 2015