Eram împreună cu un prieten pompier în mașina! El era băut la volan, ia făcut poliția semn să oprească și a fugit eu rămânând in mașină! Am declarat în primă fază către polițiști că nu cunosc persoana de la volan... A doua zi polițiști mi au spus să le aduc pe oricine cu permis să îi rețină permisul! I am dus o persoană random, i au reținut permisul, iar după 6 luni am fost căutat de Dga Craiova fiind suspectat de încredințare către o persoană fără permis, instigare la fals în înscrisuri oficiale și instigare la abuz în serviciu! Am declarat doar adevărul dar dosarul a fost declinat la parchetul militar Timișoara (acolo nu am dat nicio declarație) doar cei doi polițiști și pompierul au dat (posibil și cel căruia i au reținut permisul in fals)! Apoi am primit scrisoare acasă anul acesta in care reieșea că s au clasat acuzațiile polițiștilor și cele ale pompierului am rămas doar eu cu cele 3 acuzații +șoferul cu mărturie mincinoasă
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Din postarea dvs nu se poate face nici un fel de apreciere deoarece nu furnizati nicio informatie.