avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals intelectual! Bună ziua! In urmă cu ceva timp am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals intelectual! Bună ziua! In urmă cu ceva timp am fost suspectat ...

Fals intelectual! Bună ziua! In urmă cu ceva timp am fost suspectat de instigare la fals intelectual, iar un polițist a fost suspectat de fals intelectual! Dosarul a fost declinat de la la Dga la parchetul militar! (Nu am dat declarații acolo) ! Anul acesta am primit scrisoare acasă cum că fapta polițistului a fost clasată, și mi sa deschis un nou dosar doar mie anul acesta in care sunt suspectat de mărturie mincinoasă și participare improprie la fals intelectual! Întrebarea mea este : dacă fapta polițistului a fost clasată! (In acest dosar polițistul nu mai apare deloc), eu cum pot sa fiu suspectat pentru o participare improprie, de moment ce falsul intelectual a fost clasat si nu mai există?
Cel mai recent răspuns: Andrei19955 , utilizator 17:29, 22 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mărturie mincinoasă, inducerea organelor în eroare și instigare la mărturie mincinoasă!!! bună ziua! problema mea sună cam așa.. in 2016 eram cu un ... Andrei19955 Andrei19955 Bună ziua! Problema mea sună cam așa.. In 2016 eram cu un prieten pompier în mașina (mașina lui),el era băut, poliția ia făcut semn să oprească iar ... (vezi toată discuția)
Participare improprie la fals intelectual! bună ziua poate să ... Andrei19955 Andrei19955 Participare improprie la fals intelectual! Bună ziua poate să îmi spună cineva care dintre următoarele 2 infracțiuni se pedepsește mai rău? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! in primul rând vreau să menționez că sunt la ... Andrei19955 Andrei19955 Bună ziua! In primul rând vreau să menționez că sunt la prima abatere! Sunt acuzat de instigare la fals în declarații, inducerea organelor în eroare ... (vezi toată discuția)