avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Profit net și brut la o afacere de tip dropshipping
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Profit net și brut la o afacere de tip dropshipping

Bună ziua, sunt pe cale sa îmi deschid un pfa cu codul caen 4791. Am pus la cale un magazin online care face dropshipping. Pe scurt site-ul meu este o platforma intermediara de pe care clienții cumpăra anumite produse, în realitate eu când primesc o comanda pe site-ul meu ma duc și plasez o comanda pe un alt site unde trec datele de contact ale clientului. Întrebarea mea este care va fi venitul meu brut și care va fi cel net din cauza ce eu nu investesc niciun ban. Clientul plătește prețul propus de mine pe site-ul meu iar din acei bani cumpăr produsul de pe un alt site, îl trimit direct la el și păstrez diferența de bani. Cum se vor calcula dările pe care trebuie sa le plătesc la stat?

Alte discuții în legătură

Cadru legal și taxe afacere dropshipping biosboss biosboss Bună ziua! As dori sa incep o afacere de tip Dropshipping (pentru cei ce nu știu c este Dropshipping,compania mea găsește produse de la distribuitori,le ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu activitate externa bogdan_024 bogdan_024 Daca deschid un magazin online in regim dropshipping unde stock-ul produselor este intr-o alta tara mai exact in china si vand produse in america, australia, ... (vezi toată discuția)
Taxe dropshipping romania bbadrian29 bbadrian29 Buna seara, As vrea sa stiu si eu care care ar fi taxele de platit pentru o afacere de tip dropshipping cu produse din China. Mentionez ca nu vand produsele ... (vezi toată discuția)