avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cadru Legal și Taxe Afacere Dropshipping
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cadru Legal și Taxe Afacere Dropshipping

Bună ziua!
As dori sa incep o afacere de tip Dropshipping (pentru cei ce nu știu c este Dropshipping,compania mea găsește produse de la distribuitori,le listează pe un magazin online personal,clientul cumpără și eu fac comanda la distribuitor,acesta urmând să facă livrarea.Eu nu dețin marfa și ea nu trece în Romania deoarece publicul meu țintă este SUA).As fi interesat de ce cadrul legal am nevoie (PFA,firma etc) și ce fel de taxe am de platit pt asemenea activitate.De asemenea,daca cineva mă poate lamuri despre caen 4791( sau daca exista o metoda de a scăpa de a face eu facturile)as fi recunoscător.
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2018
biosboss, utilizator
Cel mai recent răspuns: sibil , utilizator 09:21, 11 Februarie 2019
Salutare. ai reusit sa gasesti raspunsurile? sunt interesat de acelasi subiect, insa nu gasesc nicaieri raspunsuri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E-factura si sistemul dropshipping Cosmin1788 Cosmin1788 Nelamurire privitor la e-factura si sistemul dropshipping pentru PFA Am infiintat recent un PFA cu cod caen 9003 Activitati de creatie artistica, si cod ... (vezi toată discuția)
Comerciant vs distribuitor; haine outlet vs haine brand cosy cosy am 2 intrebari la care v-as multumi tare mult sa gasesc raspunsuri care sa ma clarifice: vreau sa cumpar din Ue (nu se mai cheama import?) haine de la ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 4791, magazin online DreamBig DreamBig Pfa cod caen 4791, magazin online. Salut, vreau să-mi deschid un magazin online pe un pfa ce deja îl am, din câte știu trebuie să adaug codul caen 4791. ... (vezi toată discuția)