avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hotarare definitiva de plata pentru proprietar rau ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hotarare definitiva de plata pentru proprietar rau platnic

Avem Hotarare definitiva data de tribunal de plata pentru proprietar rau platnic.
Administratia se poate adresa direct Casei de Pensii pentru recuperarea
datoriei sau obligatoriu trebuie sa o faca printr-un Executor Judecatoresc ?
Cel mai recent răspuns: Constantin 33 , utilizator 14:14, 21 Octombrie 2017
In cazul in care debitorul nu doreste achitarea sumei datorate in mod voluntar va trebuii sa va adresati unui executor judecatoresc.
Deci Hotararea dupa 2 ani de proces nu ne ajuta la nimic ?
Sursa de venit a debitorului este pensia . Este vorba de o suma sub 3000 lei.
Deci si Asociatia si Executotul se vor adresa tot Casei de pensii cu aceiasi
Hotarare Judecatoreasca .
De ce Asociatia ca beneficiar nu poate depune o cerere impreuna cu Hotararea ?.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2017
Constantin 33, utilizator
In baza hotararii judecatoresti definitive,adresati-va unui executor judecatoresc responsabil teritorial,care va demara procedura de executare silita debitor
Casa de pensii nu are atributii in punerea in executare a unei hotarari judecatoresti, doar in conditiile in care in hotararea jud ar fi exista o astfel de prevedere de recuperare va puteti adresa direct CP..
Am discutat cu un Executor care pretinde 900 lei la 3000 recuperati .
Mii de multumiri pentru sfaturi .

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii luis29 luis29 Buna ziua, Am si eu doua intrebari daca se poate sa-mi raspundeti: 1. as vrea sa stiu daca o persoana este datoare la asociatia de propietari iar asociatia ... (vezi toată discuția)
Vor sa ne debranseze de la alimentarea cu apa maintavan maintavan datorita neplatii antrtinerii avem restante la apasi gunoi.aociatia a dat rau platnicii in judecata ,am castigat procesul,avem hotarare judecatoresca din iunie ... (vezi toată discuția)
Datornici la asociatia de proprietari denis30 denis30 am fost anuntat de Asociatia de Proprietari , ca am fost atentioanti de cei de la ......apa va fi inchisa dincauza datoriilor foarte mari .Pe toata Asociatia ... (vezi toată discuția)