Doresc sa inmatriculez o masina pe numele surorii mele care este incadrata cu handicap grav permanent aflata in ingrijirea mea ca insotitor; de asemenea sunta sistent personal angajat ptr mama mea tot incadrata cu handicap grav ; ce facilitati pot sa am ( respectiv ptr masina) avand in vedere ca doar eu pot sa conduc masina; multumesc
Atentie pentru ca sa puteti beneficia de facilitatile legal prevazute inmatriculare vehicul pe persoana detinatoare de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap,trebuie ca vehiculul sa detina documente speciale
Puteti beneficia de scutire plata c/v rovinieta
multumesc ptr raspuns; da, ambele au decizie pentru handicap grav cu asistent personal permanent; ce documente speciale am nevoie ? mama are 88 ani si are dementa severa dupa AVC, sora 47 si bolnava din nastere , nici una nu poate conduce, doar eu am permis; masina este adusa acum 2 saptamani, ptr confortul lor; multumesc
Amenda rovinieta
mona m
buna am fost filmat de o camera de la cndar pt. rovigneta mentionez ca am masina adpata persoanelor cu handicap si am certificat valabil de handicap grav, care ... (vezi toată discuția)