avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto pe persoana cu handicap grav fara ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto pe persoana cu handicap grav fara permis auto

Doresc sa inmatriculez o masina pe numele surorii mele care este incadrata cu handicap grav permanent aflata in ingrijirea mea ca insotitor; de asemenea sunta sistent personal angajat ptr mama mea tot incadrata cu handicap grav ; ce facilitati pot sa am ( respectiv ptr masina) avand in vedere ca doar eu pot sa conduc masina; multumesc
Cel mai recent răspuns: pupu1955 , utilizator 14:03, 18 Octombrie 2017
Atentie pentru ca sa puteti beneficia de facilitatile legal prevazute inmatriculare vehicul pe persoana detinatoare de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap,trebuie ca vehiculul sa detina documente speciale
Puteti beneficia de scutire plata c/v rovinieta
multumesc ptr raspuns; da, ambele au decizie pentru handicap grav cu asistent personal permanent; ce documente speciale am nevoie ? mama are 88 ani si are dementa severa dupa AVC, sora 47 si bolnava din nastere , nici una nu poate conduce, doar eu am permis; masina este adusa acum 2 saptamani, ptr confortul lor; multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta mona m mona m buna am fost filmat de o camera de la cndar pt. rovigneta mentionez ca am masina adpata persoanelor cu handicap si am certificat valabil de handicap grav, care ... (vezi toată discuția)
Doua nume pe certificatul de inmatriculare auto semaca12 semaca12 Daca se poate inscriie pe certificatul de inmatriculare auto a doua persoana/ sotia. Am avut rovinieta gratuit pana acum pe o masina. Sotia este asistent ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad de handicap armo armo va rog sa-mi spuneti daca diagnosticul: -dementa mixta vasculara si senila -SD pseudobulbar cu deteriorare cognitiva severa HTA st ii -hipoacuzie severa ... (vezi toată discuția)