avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Doua nume pe certificatul de inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Doua nume pe certificatul de inmatriculare auto

Daca se poate inscriie pe certificatul de inmatriculare auto a doua persoana/ sotia. Am avut rovinieta gratuit pana acum pe o masina. Sotia este asistent personal al unui copil cu gradul 1 de handicap/ insotitor permanent. Am schimbat masina si astia de la Handicap zic= sa fie certificatul de inmatriculare pe numele persoanei care e asistent personal. "In cazul asta= ce rost mai are CERTIFICATul DE CASATORIE/ eu fiind sot si conducator auto. Daca voi schimba certif de inmatric, curand va aparea alta lege= nu poti sa conduci masina daca nu esti pe certificate/ totul e posibil.....
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:51, 29 Septembrie 2015
se pot trece doi proprietari pe certificat daca sunt amandoi trecuti in contractul de vanzare/cumparare.
Incercati sa intocmiti un contract de comodat cu sotia si intrebati daca accepta asa??!!!
Conform dispozitii MAI, in certificatul de inmatriculare se consemneaza numele proprietarului din documentul de achizitie bun mobil
Mai ales in cazul dv,in care este necesar talonul pentru dosar acordare facilitate prev de disp L nr 448/2006 art 26,este obligatoriu ca in certificatul de inmatriculare sa fie trecut asistentul personal al persoanei cu certificat de incadrare in grad de handicap
Nu se accepta varianta cu certificatul de comodat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta mona m mona m buna am fost filmat de o camera de la cndar pt. rovigneta mentionez ca am masina adpata persoanelor cu handicap si am certificat valabil de handicap grav, care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) ... farcasalin farcasalin Buna ziua Am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) si vreau sa stiu daca conform art.28 din L 448/2006,eu si sotia fiind reprezentanti legali,eu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto marianachita marianachita buna ziua am cumparat un autoturism (matiz), an constructie 2002, inmatriculata in romania, am facut cu proprietarul actele, la taxe si impozite am trecut-o ... (vezi toată discuția)