avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... STAGIU COTIZARE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

STAGIU COTIZARE

Sunt pensionar militar din anul 2001 si lucrez cu contract de munca la o firma privata. Am fost anuntat ca de la 01.01.2016 stagiile de cotizare vor fi valorificate de casele de pensii judetene. As vrea sa intreb ce documente trebuie sa prezint pa langa cererea de recalculare.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Adaugare stagiu de cotizare dupa pensionare.pensionar militar. Costel_19 Costel_19 -Sunt pensionar militar trecut in rezerva in anul 2002. Dupa pensionare m-am angajat la o societate comerciala.Comform Legii 263/2010,am trimis documentele ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare mfrincu mfrincu am iesit anticipat la pensie militara in anul 1999 cu pensie de serviciu cf ordonantei guv nr.7/1998, din august 2000 am lucrat cu vechime neintrerupta ... (vezi toată discuția)
Ani lucrati dupa iesirea la pensie DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua! Tatal meu este pensionar militar. Dupa iesirea la pensie a mai lucrat 8 ani in viata civila (cu contract de munca si taxe si impozite platite) si ... (vezi toată discuția)