avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul CM
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul CM

Am facut rectificativa la august pentru un medical adus cu intarziere. .Programul de contabilitate imi calculeaza in felul urmator:-
-cele 3 zile de medical din luna august(21-31 august),cod indemnizatie 01, platite de societate.
-in luna septembrie (01-21 septembrie),cod 01,in continuarea celui din august,imi calculeaza o zi platita de societate si restul de stat
-tot in septembrie intre 22-30 iarasi cod 01 in continuarea celui din august,din nou o zi platita de societate si restul de stat

Va rog sa imi spuneti daca este corect.

Alte discuții în legătură

Concediu medical suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua, Un salariat mi-a adus medical pe luna septembrie si tot acum mi-a adus si medicalul pe luna august (3 zile) . Ce ma sfatuiti sa fac? Obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Venitul corect pt concediu medical roxana1 roxana1 am si eu o rugaminte daca ma moate ajuta cineva sa imi calculeze exact cat ar trebui sa iau pe luna septembrie in care am fost in medical toata luna cu codul ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical irina_marieta irina_marieta Avem un salariat angajat din data de 26.08.2019 care in luna Ianuarie 2020 a adus un CM cod 06 – urgenta., initial pt perioada 23-25.01.2020, cod diagnostic ... (vezi toată discuția)