avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... acordul vecinului pt construire locuinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

acordul vecinului pt construire locuinta

Am urmatoarea situatie. Constructia existenta (pe care urmeaza s-o demolez ) are 2 m la calcan cu locuinta ( din chirpici) a unui vecin. Viitoarea constructie nu va mai fi la calcan cu locuinta lui, Prin Certificatul de Urbanism imi cere si acordul acestui vecin, care nu vrea sa-l dea.
Ce solutii imi recomandati?

Alte discuții în legătură

Cumparare si demolare casa cu perete calcan la calcan tebbaerty tebbaerty Buna ziua, As dori sa cumpar o casa demolabila care are un perete calcan la calcan ( perete comun cu al vecinului). Casa este din chirpic, si nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Acord notarial vecin pentru reperare casa si mansardare aprepe aprepe Detin o casa veche, 1937, situata pe una din laturile terenului, pe hotarul dintre mine si vecinul din spatele casei mele, pe calcan. Am obtinut Certif, de ... (vezi toată discuția)
Constructie pe calcan sapporo sapporo buna seara stimati domni, sunt ff nou pe adcest forum si il gasesc deosebit de decent si de frecventat de oameni care chiar cunosc elementele legate de ... (vezi toată discuția)