avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa deschid Ii sau alta forma juridica , pentru o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa deschid Ii sau alta forma juridica , pentru o activitate care implica productie, daca primesc somaj?

Buna ziua
Sunt pe cale sa introduc un dosar de somaj. Indeplinesc toate conditile.
In acelas timp, ma gandesc sa deschid un Ii(intreprindere individuala) sau alta forma juridica, pentru o activitate care consta in fabricarea ( de catre mine) a imbracamintei si accesoriilor( pernute, cosuri etc.) pentru catei.
Pot sa fac acest lucru, urmand sa renunt la somaj in masura in care activitatea societatii se dezvolta sau sunt in contradictie cu litera legii?
Daca da, ce coduri CAEN as putea introduce?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
Nicoleta Ungureanu8, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintare srl victoria75 victoria75 Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor de imbracaminte. Dar si un mic atelier pentru productia confectiilor de imbracaminte ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - diploma necesara? tavutzza tavutzza Buna ziua! As dori sa infintez o intreprindere individuala cu obiect de activitate confectii textile (imbracaminte - tricotaje). Am absolvit facultatea , dar ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzari second hand la kg ideeculturala ideeculturala Buna ziua. Am un magazin second hand in care vand diverse produse: haine, incaltaminte, gablonturi, etc. Am coduri CAEN necesarii vanzarii produselor cu ... (vezi toată discuția)