avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program de lucru

In cazul unui magazin se lucreaza in doua ture alternativ a cate 6 ore/zi luni - vineri, samabata duminca cate 6 ore cu liber pentru fiecare tura o sambata si duminica la doua saptamani. C.I.M este cu norma intreaga 8 ore/zi, repectiv 40 ore/sapt.. Ma puteti ajuta cu un model de act aditional pentru acest program in ture? Multumesc pentru ajutor.....

Alte discuții în legătură

Durata muncii Dorina87 Dorina87 Buna seara! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: un magazin nou infiintat vrea sa angajeze in ture dupa cum urmeaza: schimbul I de la ora 8.00-14.00 ... (vezi toată discuția)
Cum pontam sambata? hgabi hgabi Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13. Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)
Legalitate program 12/24 - 12/48 Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, am nevoie de ajutor... in exprimare #-o Cum explic cuiva de ce nu e legal 12/24... si atat si ca trebuie sa fie 12/24, 12/48, va rog? (vezi toată discuția)