avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna de ccc a tatalui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna de ccc a tatalui

Buna ziua. Ma puteti lamuri si pe mine va rog in legatura cu luna aceea din concediu crestere copil pe care ar trebuibsa si-o ia tatal? Este obligatorie? Exista vreo modificare a indemnizatiei daca nu si-o ia? Si inca o intrebare, daca am inceput ccc la 25.09.2017 la ce data ar trebuii sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulenul de insertie?

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru tata georgiana55 georgiana55 Buna ziua! Sunt insarcinata si in momentul de fata ma aflu in concediu de risc maternal. Ma intereseaza sa aflu urmatoarele detalii: - dupa ce eu ca mama imi ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2013 DanaPatrascu DanaPatrascu Buna seara, As dori sa ma ajutati sa lamuresc niste neintelegeri in conditiile in care nimeni nu m-a ajutat,am inteles ca mai nou si tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Oana1987Oana Oana1987Oana Buna ziua.Ma poate lamurii si pe mine cineva in legatura cu intoarcerea la munca?Am optat pentru concediu crestere copil 1 an pentru a beneficia de stimulentul ... (vezi toată discuția)