avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Omisiune casă deteriorată în act de vânzare - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Omisiune casă deteriorată în act de vânzare - cumpărare teren. Cum pot obține autorizația de demolare?

Buna ziua,
Am urmatoarea problema : am cumparat un teren intravilan si ulterior am descoperit ca in acte doar, pe acesta figura o casa in stadiu avansat de deteriorare, pe act aratandu-se ca "nu face obiectul acestui contract (casa) . Incercand sa intru in legalitate si solicitand accept pentru demolare ( a ceea ce nu exista de fapt !), mi se respinge dosarul , pe motiv ca proprietarul casei trebuie sa solicite demolarea.
Din informatiile stranse am aflat ca proprietarul este decedat de multi ani si nu mai exista acte de proprietate pe aceasta casa.
Ce ma sfatuiti sa fac ? Unde sa ma adresez ?
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Intabulare teren sandina29 sandina29 Buna! Tatal meu a mostenit o casa la tara si terenul intravilan aferent cu un certificat de mostenitor in anul 1966, dar care nu a fost depus la Cartea ... (vezi toată discuția)
Autorizație demolare Cucinela Cucinela Bună ziua ! Am primit de la bunica mea un pământ pe care este și casa bătrânească . Actele de vânzare cumpărare l-am făcut prin judecătorie ... (vezi toată discuția)
Cumparare proprietate fara autorizatie demolare / constructie dcgdcgdcg dcgdcgdcg Doresc sa cumpar o proprietate (casa la curte) dar intimpin niste probleme. Actualul proprietar a cumparat in anul 2000 casa si terenul (sector 3). Tot in ... (vezi toată discuția)