avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere succesiune teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere succesiune teren agricol

Ce acte trebuie pentru dezbaterea unei succesiuni asupra unui teren agricol de 3 ha. Cam cat ar costa aceasta dezbatere a succesiunii?

Alte discuții în legătură

Bună! bunicul meu a decedat în 1998. de atunci taxele și impozitele ... zanazane zanazane Bună! Bunicul meu a decedat în 1998. De atunci taxele și impozitele pe casa și teren le plătește tatăl meu De fapt toate aceste ,,dari\" le plătește ... (vezi toată discuția)
Pierderea terenului agricol dat in arenda si a dividendelor anuale daca nu se dezbate succesiunea in 3 ani de la decesul mamei? mariapopescu65 mariapopescu65 Mama a decedat acum 2 ani. Mostenitorii ramasi sunt doar cei doi copii, eu si fratele, deoarece sotul, tatal nostru,a dat renuntare notariala la mostenirea ... (vezi toată discuția)
Măsurători cadastrale și rectificare cf înainte de succesiune Zuz2020 Zuz2020 Buna ziua! Mama a decedat în luna ianuarie. Era proprietara unui teren care a fost înscris în cartea funciară cu o suprafață mai mică decât în ... (vezi toată discuția)