avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Doresc să cumpăr un teren abandonat de ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Doresc să cumpăr un teren abandonat de proprietar(impozit neplătit de 10 ani)

Un cetățean de naționalitate germană care și trăiește în Germania deține un teren pe care aș vrea eu să-l achiziționez. Impozitul nu l-a mai plătit poate și de 10 ani. Există vreo posibilitate să intru în posesia terenului? Mulțumex anticipado!
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
Ottobarotto, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:49, 19 Octombrie 2017
Buna seara,
Da, discutati cu proprietarul, faceti cadastru si intabulati-l (platiti impozitul pentru ultimii 5 ani, retestul e prescris) si apoi incheiati acte de vanzare cumparare la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie teren cu "chitanta de mana" Lucian T Lucian T Buna ziua, voi achizitiona un teren de 4000 mp. (pasune, extravilan) care are cadastru, intabulare si toate actele in regula. Proprietarul terenului, imi ... (vezi toată discuția)
Apartament cu mansarda VladT VladT Buna ziua De curind am cumparat un apartament cu mansarda intr-o scara de bloc cu 9 apartamente, este situat la ultimul etaj si este construit in anul ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor la vanzarea unui teren extravilan adrian73 adrian73 Buna ziua, am o nelamurire> bunici mei ( de fapt , numai bunica mai traieste), au un pamant extravilan, cu titlu de proprietate. acest titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)