avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Depozit in strainatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Depozit in strainatate

Buna tuturor.

As vrea o clarificare pe urmatarea speta:

Un magazin online, vinde produse si unui numar semnificativ de clienti din strainatate (UE), insa timpul de transport este deficitar daca firma alege solutia cu costuri mai mici (Posta Romana).

Ar fi posibila depozitarea unui stoc de marfa in strainate, iar livrarile sa le faca direct din depozitul de acolo?

O solutie pentru manipulare ar fi angajarea unei persoane part time, care sa eticheteze coletele si sa le expedieze prin serviciile postale locale.

Trebuie declarat depozitul? Sub ce forma? Ar trebui platite alte taxe acolo?

Multumesc pentru orice sfat util.

Alte discuții în legătură

infiintare srl cu sediu social garsoniera locuita terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate infiinta un SRL pentru un magazin virtual cu sediu social intr-o garsoniera cu o singura camera in care si locuiesc ... (vezi toată discuția)
Cumparare/revanzare online firma neplatitoare tva iulian0507 iulian0507 buna ziua, vrem sa facem o firma neplatitoare de tva , unde sa re-vindem produse cumparate de pe un alt site unde avem un discount. singurul document al ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)