avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale divizarea firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

divizarea firmei

Buna ziua,
Am si eu nevoie de un model de adresa prin care anunt firmele cu care colaborez ( clienti si furnizori ) ca societatea s-a divizat si vom continua colaborarea prin societatea nou infiintata ca urmare a divizarii. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAIANA_ , utilizator 13:57, 8 Octombrie 2009
Trimiteti-le copie de pe hotararea AGA prin care ati iesit din societatea mama cu partea convenita din patrimoniul acesteia si copie de pe AGA sau decizia asociatului unic (daca sunteti unic asociat in firma nou infiintata) prin care hotarati preluarea partiala din patrimoniul societatii mama cu ocazia divizarii, de catre societatea dvs, nou-infiintata.
Apoi atasati si copii de pe incheierile judecatoresti care atesta admiterea documentelor de mai sus, si certificatul de inregistrare al noi firme si ar trebui sa fie ok , incat pe viitor furnizorii sa inteleaga cine sunteti de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catre cine ma indrept in urma divizarii? DAIANA_ DAIANA_ Am emis facturi catre o Firma A pe 4, 15, 20 si 26 Mai anul acesta. Acum , la zile bune de la scadenta, incercand sa recuperam banii, firma A ne anunta ca ea ... (vezi toată discuția)
Divizare societate OANA GORAN OANA GORAN dragi colegi, am un SRL cu 2 asociati unul detine 60 % si altul 40%. vreau sa fac divizarea in 2 societati noi , dar sa se imparta astfel, asociatul cu 60% ... (vezi toată discuția)
Desprindere societate m_nitu m_nitu Buna dimineata! Am din nou nevoie de informatii cu privire la urmatorul fapt: Firma la care lucrez are un obiect de activitate principal si unul secundar. ... (vezi toată discuția)