avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare imobil

Buna ...acum cv ani am facut un credit in euro nevoi personale,nu am reusit ani la rand sa tot fie vreo 11, de vreo 3 ani am strans o suma , as dori sa o bun in banca Dar evident pe numele meu sau al sotului nu pot ca e coplatitor,deci .. pun pe numele surorii...
in ce suma e ok sa schimb banii ,sa pot sa i strang pt a cumpara un imobil fiicei de 3 ani peste ceva timp?am inteles de la cnv ca si anume notarul te obligat cumva ca depositul sa fie in lei,or ca toate tranxactiile se fac in lei si nu in euro.. si care ar fi pasii pt cumpararea imobilului , avand in vedere ca si anume banii nu sunt in contul meu ci al surorii.. se poate face transfer din contul ei catre vanzator?cum sa fac ca numele meu sa nu apara in acte,Dar sa pot merge oriunde in numele fiicei sa rezolv tot ce e in leg cu imobilul..
Cel mai recent răspuns: JennyReb , utilizator 17:17, 23 Octombrie 2017
Daa. .. am intrebat la banca , Dar la orice extragere din cont, trebuie data declaratie banii ca suma se foloseste pt copil, in folosul lui..si iarasi ajung la ajung la aceeasi intrebare... este ok? Multumesc de eventualele raspunsuri !

Multumesc de raspuns....daca fac asta banca poate Pune proprire pe cont, sau bloca contul, avand in vedere ca o sa fiu imputernicitul?

O varianta poate fi sa deschideti un cont pe numele minorului, cu dvs imputernicit, si la 18 ani isi achizitioneaza locuinta dorita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

- vânzare imobil cu procura data cumparatorului - Ryel Ryel - Vânzare imobil cu procura data cumparatorului - Buna ziua, Este posibil ca vanzatorul unui imobil sa faca o procura in numele cumparatorului pentru ca ... (vezi toată discuția)
Declaratie intrare bani in cont in urma v-c apartament. dever dever Salutare, Am urmatoarea situatie: - x (parintele) are procura prin care poate incasa banii lui z, t (copii) in urma vanzarii unui imobil (proprietar z, ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa pentru mama smith123 smith123 Vreau sa-i cumpar un imobil mamei mele, iar acesta va fi pe numele dansei, banii vor fi virati prin banca (fiind o suma mare), banii ii am deja intr-un cont ... (vezi toată discuția)