avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna dimineata,am termen pe 31.10 in apel si cred ca este ultimul termen,intr-un dosar de rezukuere contract in care eu sint apelant.Vreau sa stiu daca i-mi puteti spune in cazul care pierd apelul in cit timp cu aproximatie se face executarea efectiva.Eu am strins o parte din lucruri sa ma mut,dar as avea nevoie de inca 1 luna sa fiu efectiv plecat din acest apartament.
Astept un raspuns de la dvs.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune gabi88 gabi88 Eu si sora mea am mostenit un apartament ,pamint,cavou.In septembrie am facut succesiunea si nu am reusit sa vindem apt. cit am fost eu in tara(locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Despăgubiri pentru ocupare imobil fără drept ancairo ancairo Buna ziua, Anul acesta am achizitionat un apartament prin licitatie publica, licitatie care nu a fost contestata, iar pe 13.10.2017 am intrat in posesia ... (vezi toată discuția)
Vecin galagios anduzexe anduzexe Buna seara, Am cumparat un apartament intr-un bloc comunist in urma cu aproximativ un an si jumatate. M-am mutat impreuna cu prietena mea si totul a fost ... (vezi toată discuția)