avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Batae de joc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Batae de joc

Am pus si eu cateva intrebari pe acest site la care am primit niste raspunsuri in batae de joc.s va fie rusine.justitia ar trebuii sa fie egala indiferent de culoare sau orientare sexuala,inteligenta etc si nu dupa preferinte cum se intampla inaceasta tara!

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre alerta cu cele mai interesante subiecte din forum? Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, De cateva zile, se trimite si o alerta cu cele mai interesante subiecte din forum din ziua anterioara. M-ar interesa sa stiu ce parere aveti ... (vezi toată discuția)
Discriminare sexuala? avocadonet avocadonet Buna seara, la actualul loc de munca femeile beneficiaza de zi libera pe 8 Martie plus un cadou din partea firmei (petrecere in club, cupon cadou, etc.). Poate ... (vezi toată discuția)
Protectie legala impotriva discriminarii la locul de munca pe criterii de identitate de gen / orientare sexuala kayra-nuray kayra-nuray Bună ziua, Sunt o persoană transgender male-to-female și aș dori să știu în ce conditii pot divulga identitatea mea de gen angajatorului, dacă îmi ... (vezi toată discuția)