avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... concediu fara plata pentru studii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

concediu fara plata pentru studii

Sunt profesor, am 16 ani vechime si doresc sa urmez un master in stiintele educatiei in străinătate. Angajatorul mi-a spus ca deoarece am deja un master nu pot solicita concediu de studii .Am studiat articolele din lege dar nu am gasit nimic in acest sens. As dori sa stiu si parerea dumneavoastră. Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2017
Paraschiva Farcas Ramos, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariana Nuszer-Tinta , utilizator 11:48, 20 Octombrie 2017
Atat Legea educatiei nationale cat si Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel de Sector Invatamant Preuniversitar va dau dreptul la concediu fara plata pentru studii de 3 ani la 7 ani vechime in invatamant cu conditia ca la inceputul fiecarui an scolar sa prezentati dovada inscrierii la cursuri/urmarii cursurilor unei institutii de invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului borgovaniulia borgovaniulia Buna ziua, Sunt profesor titular si am beneficiat in ultimii trei ani de concediu pentru studii in strainatate. In primii doi ani am facut un Master, dupa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil becherescu.alina@gmail.com becherescu.alina@gmail.com Buna ziua, ma intereseaza daca perioada de stundentie in Anglia la o facultate de stat poate constitui vechime . Este vorba de o stundenta care de la 1 iunie ... (vezi toată discuția)
Intrebare pensie de urmas ContSters41080 ContSters41080 Buna ziua, Am 23 de ani si am absolvit facultatea de stiinte economice. As dori sa urmez un masterat si as dori sa stiu daca mai primesc pensie de ... (vezi toată discuția)