avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Desi angajatul (contabil) aluat la cunostinta sub semnatura de prevederile fisei postului si nu a avut obiectii la vremea respectiva, acum salariatul refuza sa-si mai indeplineasca toate sarcinile de serviciu , motivând ca fisa postului e incarcata sau sarcinile nu-i revin. Refuza sa citeasca ordinele/legislatia (desi ii e pusa la dispozitie) spunând ca acestea trebuie sa-i fie prelucrate, nicidecum citite de el. Ce se poate face in aceasta situatie cu angajatul ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 20 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cercetare disciplinara si sanctiune
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se va demara procedura cercetarii disciplinare , urmand ca la finalul acesteia sa I se aplice o sanctiune disciplinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului : mariuca4 mariuca4 Eu nu am semnat fisa postului in ziua in care am primit-o deoarece am dorit sa vad cateste de bine intocmita. Nici nu mi-a cerut nimeni atunci acea semnatura ... (vezi toată discuția)
Fisa de post mihaelaru mihaelaru buna ziua, doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca carmenstan carmenstan Se modifica structura si se infiinteaza un nou compartiment ..personalul trebuie dirijat din cel existent -trebuie sa ne incadram in bugetul de cheltuieli- una ... (vezi toată discuția)