Un individ pe care ,nici macar nu il cunosc personal, ma amenință ca ii arata iubitului meu ceva conversații in urma unui joc in care apar lucruri pe care le-am spus de dragul jocului. Am pierdut legatura pentru un timp si acum a revenit, iar eu i-am spus ca nu mai vreau sa vorbesc cu acesta. El a început sa ma amenințe ca ii arata conversațiile daca nu ii trimit poze cu mine sau daca nu continuam sa vorbim ca inainte. Acest lucru se considera amenintare sau santaj? Se poate face dreptate daca merg la politie si depun plangere? Am dovada in mesaje in care ma ameninta. Nu mai am si restul de mesaje.. dar se poate pune ca dovada? Va rog sa ma ajutati! Sunt oarecum stresata ca nu se poate face nimic si acele conversații ajung la prietenul meu. Si eu nu ii stiu decat prenumele individului. Nu cunosc mai nimic despre aceasta persoana.
Dovezi facebook
Radu123x
Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de santaj
AnaAnne
Buna seara, acum 8 luni am cunoscut un barbat, in mediul virtual, care s-a dovedit in timp a fi un escroc sentimental...banuiam ca mai sunt si alte femei, dar ... (vezi toată discuția)