avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salutare, am 19 ani, iubita mea are 18 ani si avem o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salutare, am 19 ani, iubita mea are 18 ani si avem o problema, ...

Salutare, am 19 ani, iubita mea are 18 ani si avem o problema, ea trimisese poze nud unui baiat necunoscut, da greseala ei si cam de un an el o tot tine in “voi posta pozele” ai grija ce faci, vorbeste cu el seara cate 1-2 ore, el e innebunit dupa ea, ii tot vorbeste cat de frumoasa e si o mai si jigneste uneori, daca ea nu ii raspunde automat la mesaj incepe cu amenintarinde genul “Handic*pta, raspunde ca le postez” si tot felul de chestii de genu’, am tot incercat sa o ajut dar nu ma lasa, zice sa nu mai vorbim despre chestia asta, e distrusa si epuizata, a zis ca trece de la sine, eu am zis ca nu si ne certam deseori pe baza asta, nu poate merge la politie pentru ca ii e frica ca afla parintii ei, ea fiind de religie pendicostala si na, nu va cadea bine, ii e frica sa faca orice si nu ma prea asculta, ii tot zic ca e un joc si nu are tupeul sa le posteze, am zis sa fie dura cu el, sa ii dea block dar nu ma asculta si continua tot asa, nu stiu ce sa fac, e relatie la distanta si nu pot sa merg momentan la ea
Sa faca plângere pt șantaj,hărțuire,,este majora,nu mai contează acum ce spun părinții.Vad cs iti faci mai multe griji tu,mai bine cauta alta prietena,în general nu functioneaza,,relațiile de la distanta".Mai mult de atât are doar 18 ani dacă acum aveti /are ,greutăți,probleme,drame ce o sa faca/,faceți mai tarziu.?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Sa faca plângere pt șantaj,hărțuire,,este majora,nu mai contează acum ce spun părinții.Vad cs iti faci mai multe griji tu,mai bine cauta alta prietena,în general nu functioneaza,,relațiile de la distanta".Mai mult de atât are doar 18 ani dacă acum aveti /are ,greutăți,probleme,drame ce o sa faca/,faceți mai tarziu.?

E la distanta deoarece ea e la facultatea de drept exact pentru avocat, normal stam in acelasi oras dar ei ii e frica sa faca orice, imi tot spune ca va trece de la sine, ca e totul bine, eu ii sunt alaturi de 2 ani si suntem impreuna abia din vara si o cunosc foarte bine, e stresata cu facultatea si cu individul si nu poate sa faca nimic, pe mine ma doare cand o vad asa dar nu pot sa merg la ea deoarece sunt in alta tara ca as fi mers eu cu ea de mana la politie, i-am zis sa stranga dovezi dar nu prea ma asculta, nu stiu ce sa ii mai zic
Tocmai pt ca e studenta la drept ar trebui să aibă mai multa incredere in lege si instituțiile abilitate.In general ,în astfel de cazuri cei care sanntajează solicită bani,relații sexuale,etc.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Tocmai pt ca e studenta la drept ar trebui să aibă mai multa incredere in lege si instituțiile abilitate.In general ,în astfel de cazuri cei care sanntajează solicită bani,relații sexuale,etc.

Ea zice ca Politia nu va rezolva nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj cu mesaje carina.maria carina.maria Buna seara. Recent am oferit o informatie intima unei persoane necunoscute, iar aceasta a inceput sa ma ameninte ca va posta informatia pe conturi de ... (vezi toată discuția)
Prietena minora, legitimati in masina stationata ContSters383173 ContSters383173 Buna ziua, prietena mea e minora nu am intretinut relatii sexuale deci e virgina, am intrebat-o si pe ea si a zis ca e virgina si i-am spus ca pot avea ... (vezi toată discuția)
Fostul iubit ma ameninta! anamaria18 anamaria18 Buna! Am 18 ani. De cateva zile m-am despartit de iubitul meu iar acum imi vorbeste foarte urat, ma injura ma face in tot felul, ma ameninta ca are el grija de ... (vezi toată discuția)