avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prietena minora, legitimati in masina stationata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prietena minora, legitimati in masina stationata

Buna ziua, prietena mea e minora nu am intretinut relatii sexuale deci e virgina, am intrebat-o si pe ea si a zis ca e virgina si i-am spus ca pot avea probleme mari in caz de nu este. pot avea probleme daca ea e virgina ?
ne vedeam pe o strada la tara si stand intr-o seara in masina a venit un logan de jandarmerie cu un domn de la politie de aici si mi-a zis sa-i prezint actele mele si ale masinii si sa uitat si in masina si nu aveam nimic si apoi ia luat datele si ei si mi-a zis sa am grija ca e minora si imi fac probleme si i-am zis ca nu am facut nimic si mi-a zis vezi sa nu o fi facut ea cu altu si sa ai tu probleme si i-am zis ca nu a facut ca mi-a zis.
din ce cauza au venit? e posibil sa ii fi chemat oamenii aia de pe acolo crezand ca suntem la furat si de aia m-a pus sa ii arat ce am in masina ? sau din cauza ca mi-a ascultat telefonul si or fi crezut ca ne prinde in timp ce intretinem relatii sexuale ? tin sa precizez inca o data ca mi-a zis de multe ori ca e virgina desii mie imi e frica insa nu vreau sa facem sex pentru ca nu vreau sa am probleme.
ce probleme pot avea si in ce fel ? si de ce au venit jandarmii si m-au legitimat si mi-au zis ca vor sa vada ce am in masina si dc au legitimat-o si pe ea ? :((
va rog ajutati-ma cu niste sfaturi ca mor de frica
Cel mai recent răspuns: ContSters383173 , utilizator 13:24, 7 Martie 2016
Daca muriti de frica o sa ramana fata virgina asa ca mai bine linistiti-va si nu va faceti griji atata timp cat nu ati intretinut relatii sexuale.
Jandarmii pot verifica identitatea persoanelor si continutul masinilor in scop preventiv.
Daca ar fi constatat vreo incalcare a legii atunci ar fi luat masuri.
Cati ani ai tu si cati ani are prietena minora ,sunt,,amanunte'' importante pt a putea sa primesti un raspuns.
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2016
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
eu 20 , ea 14
si tin sa mai precizez ca jumate din familia ei stie de mine adica ca suntem impreuna , mai avem putin si facem 1 an
Sex cu copii sub 15 ani asigura niste ani de "facultate".

Alte discuții în legătură

Minora D3m3nTuL D3m3nTuL Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)
Politia a primit o sesizare pentru ca sunt intr-o relatie cu o minora de 14ani, dar nu am intretinut relatii sexuale, eu am 23 de ani. ce pot sa patesc? Chirix Chirix Buna Ziua! Am 23 de ani si am cunoscut o fata de care m-am indragostit foarte mult. Sentimentele sunt reciproce. De 5 luni ne cunoastem, am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor!!!!!?? rex23 rex23 Buna tuturor. Vreau sa va pun o intrebare. Desi pe unde am citit nu-mi da motive de teama, dar totusi vreau sa fiu sigur. Am o relatie cu o fata care in ... (vezi toată discuția)