Buna ziua, prietena mea e minora nu am intretinut relatii sexuale deci e virgina, am intrebat-o si pe ea si a zis ca e virgina si i-am spus ca pot avea probleme mari in caz de nu este. pot avea probleme daca ea e virgina ?
ne vedeam pe o strada la tara si stand intr-o seara in masina a venit un logan de jandarmerie cu un domn de la politie de aici si mi-a zis sa-i prezint actele mele si ale masinii si sa uitat si in masina si nu aveam nimic si apoi ia luat datele si ei si mi-a zis sa am grija ca e minora si imi fac probleme si i-am zis ca nu am facut nimic si mi-a zis vezi sa nu o fi facut ea cu altu si sa ai tu probleme si i-am zis ca nu a facut ca mi-a zis.
din ce cauza au venit? e posibil sa ii fi chemat oamenii aia de pe acolo crezand ca suntem la furat si de aia m-a pus sa ii arat ce am in masina ? sau din cauza ca mi-a ascultat telefonul si or fi crezut ca ne prinde in timp ce intretinem relatii sexuale ? tin sa precizez inca o data ca mi-a zis de multe ori ca e virgina desii mie imi e frica insa nu vreau sa facem sex pentru ca nu vreau sa am probleme.
ce probleme pot avea si in ce fel ? si de ce au venit jandarmii si m-au legitimat si mi-au zis ca vor sa vada ce am in masina si dc au legitimat-o si pe ea ? :((
va rog ajutati-ma cu niste sfaturi ca mor de frica
Daca muriti de frica o sa ramana fata virgina asa ca mai bine linistiti-va si nu va faceti griji atata timp cat nu ati intretinut relatii sexuale.
Jandarmii pot verifica identitatea persoanelor si continutul masinilor in scop preventiv.
Daca ar fi constatat vreo incalcare a legii atunci ar fi luat masuri.
Sex cu copii sub 15 ani asigura niste ani de "facultate".
Alte discuții în legătură
Minora
D3m3nTuL
Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)