avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acțiune recuperare timbru de mediu respinsă ca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acțiune recuperare timbru de mediu respinsă ca rămasă fără obiect. De ce a făcut ANAF recurs?

Buna ziua .Cum sa procedez.in cazul in care mi a fost respinsa actiunea de recuperare a timbrului de mediu .CA RAMASA DARA OBIECT....dar mi au admis sa primesc taxa de timbru judiciar (300lei).ANAF..A FACUT RECURS..multumesc
Ultima modificare: Duminică, 22 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Ionela67 , utilizator 22:28, 21 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa dati mai multe detalii, ramasa fara obiect presupune ca ati recuperat taxa platita dupa ce ati intentat litigiul.
Asa scrie in sentinta,,ramasa fara obiect"urmare a ordonantei prin care sa aprobat restituirea taxei prin cerere la ANAF_dar mi au admis restituirea taxei de timbru judiciar obligand ANAF sa plateasca_acestia au facut recurs...cum sa procedez eu in acest caz..????

Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
Ionela67, utilizator
Cum procedati, in ce sens ? Faceti cerere catre Anaf sa va restituie taxa platita. Cu privire la taxa de timbru judiciar, probabil ati solicitat cheltuieli de judecata si s-au admis, iar anaf probabil a facut recurs cu privire la aceasta chestiune.
Nu stiu inca de ce au facut recurs...dar ma gandesc asta nu e o modalitate pt.ANAF sa teaga de timp...Oare e posibil sa le admite recursul Curtea??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru mediu Ionela67 Ionela67 Buna ziua .Cum sa procedez.in cazul in care mi a fost respinsa actiunea de recuperare a timbrului de mediu .CA RAMASA DARA OBIECT....dar mi au admis sa primesc ... (vezi toată discuția)
Daca renunt la judecarea cauzei pot sa recuperez taxa judiciara de timbru? ion minca ion minca Sint intr-un proces cu un SRL si am ajuns la concluzia ca patrimoniu este insuficient sa acopere creata. Am ajuns la concluzia ca este mai rentabil sa renunt ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa timbru partaj leona777 leona777 buna ziua, ma puteti ajuta cu un raspuns va rog. Am deschis proces de partaj impotriva fostului sot, ptr ca nu dorea sa vindem casa, am platit taxa timbru ... (vezi toată discuția)