avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru mediu

Buna ziua .Cum sa procedez.in cazul in care mi a fost respinsa actiunea de recuperare a timbrului de mediu .CA RAMASA DARA OBIECT....dar mi au admis sa primesc taxa de timbru judiciar (300lei).ANAF..A FACUT RECURS..multumesc

Alte discuții în legătură

Acțiune recuperare timbru de mediu respinsă ca rămasă fără obiect. de ce a făcut anaf recurs? Ionela67 Ionela67 Buna ziua .Cum sa procedez.in cazul in care mi a fost respinsa actiunea de recuperare a timbrului de mediu .CA RAMASA DARA OBIECT....dar mi au admis sa primesc ... (vezi toată discuția)
Autoritate lucru judecat Costi2017 Costi2017 Buna seara, Anul trecut,am inaintat o actiune in instanta,pentru Timbrul de mediu. Pe fond,a fost respinsa actiunea. Am facut recurs. Instanta a trimis o ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru mediu emil6702 emil6702 Buna ziua Daca taxa timbru de mediu a fost declarata ilegala de catre CJUE, recursul declarat de ANAF nu a ramas cumva fara obiect? Va multumesc! (vezi toată discuția)