avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa timbru mediu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa timbru mediu

Buna ziua
Daca taxa timbru de mediu a fost declarata ilegala de catre CJUE, recursul declarat de ANAF nu a ramas cumva fara obiect?
Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 13:06, 21 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acțiune recuperare timbru de mediu respinsă ca rămasă fără obiect. de ce a făcut anaf recurs? Ionela67 Ionela67 Buna ziua .Cum sa procedez.in cazul in care mi a fost respinsa actiunea de recuperare a timbrului de mediu .CA RAMASA DARA OBIECT....dar mi au admis sa primesc ... (vezi toată discuția)
Timbru mediu Ionela67 Ionela67 Buna ziua .Cum sa procedez.in cazul in care mi a fost respinsa actiunea de recuperare a timbrului de mediu .CA RAMASA DARA OBIECT....dar mi au admis sa primesc ... (vezi toată discuția)
Taxa auto: am pierdut în þarã, dar practica internaþionalã îmi este favorabilã. cum procedez? aiurelul36 aiurelul36 Buna ziua Anul trecut 2013 in febroarie am platit taxa auto , inainta sa fie timbru de mediu,am dat statul in judecata si mi-a respins cererea de restituire ... (vezi toată discuția)