avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Interzicere casti pt. muzica la locul de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Interzicere casti pt. muzica la locul de munca?

Are voie angajatorul sa interzica ascultatul de muzica la locul de munca?
In contractul de munca din ce stiu nu reiese nimic despre asta.
Daca le spui ca in contract nu specifica asa ceva si ii contrazici iti spun ca daca angajatul nu respecta regula se ia ca insubordonare si poti fi dat afara.
Regula nici nu e trecuta in regulamentul intern din cate stiu.

La fel e si daca refuzi sa mergi pe alt post de lucru in cazul in care ti-ai facut treaba mai repede la postul de lucru pe care lucrezi zi de zi.
Este voie sa procedeze asa?

Sper ca postez unde trebuie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:10, 21 Octombrie 2017
"Rezultatul acestor studii a avut un puternic impact în lumea business-ului. Unele companii au introdus proceduri foarte clare prin care ascultatul muzicii în timpul orelor de program este strict interzis. Ba mai mult, a asculta muzică în căşti la birou este un act de dispreţ la adresă colegilor. La polul opus au existat manageri de companii care chiar au încurajat ascultarea melodiilor preferate. "
Citeste mai mult: [ link extern ]

Schimbarea locului de munca /felului muncii nu poate fi efectuata decat cu acordul salariatului exceptie facand situatiile mentionate in legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu-mi plac manelele, cum pot evita sa le ascult cand sunt intr-un mijloc de transport in comun? euroloser euroloser Buna ziua Am o problema cu manelele. Nu stiu daca scoala prea multa e problema ori autocenzura, cert este ca nu agreez genul. Fac zilnic naveta cu autobuzul ... (vezi toată discuția)
Mp3 player - drepturi de autor maiam maiam Vedem pe strada o multime de persoane cu playere Mp3 sub forma de memory-stick. Raspund ei pentru melodiile inregistrate in aceste dispozitive? Pot fi trasi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii de deasupra. IonutG IonutG Vecinii mei de deasupra de un an jumate se poarta de parca sunt instabili psihic.Ma reclama la politie ca nu pot dormii noaptea de la muzica mea, cand eu ... (vezi toată discuția)