Bună ziua,
Găsiți lămuriri în Legea 8/ 1996:
[ link extern ]
Art. 20.
(1) Se consideră comunicare publică orice comunicare a unei opere, realizată direct sau prin orice mijloace tehnice, făcută într-un loc deschis publicului sau în orice loc în care se adună un număr de persoane care depăşeşte cercul normal al membrilor unei familii şi al cunoştinţelor acesteia, (...) De asemenea, se consideră publică orice comunicare a unei opere, prin mijloace cu fir sau fără fir, realizată prin punerea la dispoziţia publicului, inclusiv prin internet sau alte reţele de calculatoare, astfel încât oricare dintre membrii publicului să poată avea acces la aceasta din orice loc sau în orice moment ales în mod individual.
tipul sustinea ca eu nu am voie sa ascult muzica nici pe telefonul meu personal in magazin pt ca este ilegal daca o aude si el - lucru care mi se pare putin tras de par.
Are dreptate și explicația e cea mai simplă pe care v-ar fi putut-o da. Doar dacă ați fi acultat la căști era o impunere abuzivă. În opinia mea, neplata ultimei facturi nu e o decizie prea bună pentru că o să vă atragă penalități.
momentan am intrerupt utilizarea boxelor in magazin.
Pentru factura deja emisă acest lucru nu vă ajută. Luați legătura cu persoana de la UFPR care v-a vizitat, spuneți că nu mai difuzați muzică în magazin și prin urmare nu doriți să reînnoiți licența.
Aveți aici detalii pe care ar fi bine să le citească și managerul magazinului:
[ link extern ] /