avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Reinnoire contract comodat Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Reinnoire contract comodat Intreprindere individuala

La o intrepreindere individuala am contract de comodat pana in 31.10.2017, il reinnoiesc pe 5 ani(sau se poate pe mai mult?) intre parti, dar trebuie inregistrat undeva?

Alte discuții în legătură

Schimbare contract de comodat LUMI1971 LUMI1971 Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema.Ca proprietara,am un contract de comodat pentru un II pe o camera dintr-un apartament de ... (vezi toată discuția)
Expirare mandat administrator si expirare sediu social DANI70 DANI70 Va rog cine poate sa ma ajute si pe mine si sa imi spuna ce acte trebuie sa fac, mentionez ca mi-a expirat mandatul de administrator si sediu social al firmei. ... (vezi toată discuția)
Donatie masina andreea.ancuta andreea.ancuta O persoana care detine doua masini si care a strans la una din ele datorii la stat , prin neplata impozitului, mi-a dat masina la care nu are datorii, prin ... (vezi toată discuția)