avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare contract de comodat

Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema.Ca proprietara,am un contract de comodat pentru un II pe o camera dintr-un apartament de doua camere, in care este stipulat sa imi deduc cheltuielile cu utilitatile.Contractul este pe perioada nedeterminata.Pot schimba acest contract de comodat de la 01.01.2016 si sa nu imi mai deduc aceste cheltuieli avand in vedere ca punctul de lucru al Intreprinderii Individuale este la domiciuliul clientului, firma avand ca obiect de activitate Intermedieri materiale de constructii si material lemnos?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: LUMI1971 , utilizator 12:29, 4 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Asa mi s-a spus de la Registrul Comertului ca ar fi indicat sa-l fac pe perioada nedeterminata pentru a nu uita sa-l reinnoiesc anual...Cealalta parte este de acord,ma gandeam sa nu fie problema la Registrul Comertului cu aceasta schimbare.Multumesc!BODEALEX a scris:

mentionati in mesaj ca aveti "Contractul este pe perioada nedeterminata."
normal ar fi fost sa fie incheiat un Contract de Comodat pentru o anumita perioada , iar inaintea expirarii valabilitatii sa intervina fiecare parte semnatara asupra continuarii sau rezilierii lui.
Incercatio si supuneti ceilalte parti analizarea si semnarea unui - Act Aditional - prin care sa modificati clauzele care nu va convin in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibil fiscal MARIA KISS MARIA KISS La o pensiune deschisa in spatiul unei persoane fizice proprietarul fiind altul decat titularul intreprinderii individuale, cum obtin contracte pe ... (vezi toată discuția)
Punctul de lucru al unui pfa - nelamuriri IuliaPopescu IuliaPopescu Pentru infiintarea punctului de lucru, pentru ca proprietarul deocamdata este de acord sa semnam doar un contract de comodat pentru apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Pfa, cheltuieli deductibile, cheltuieli la întreținere Petrovic Petrovic Lucrez ca PFA în sistem real, plătitor de TVA, și am contract de comodat pentru sediu, și vreau să deduc cheltuieli pe 2019. Am înțeles că trebuie ... (vezi toată discuția)