avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli deductibil fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli deductibil fiscal

La o pensiune deschisa in spatiul unei persoane fizice proprietarul fiind altul decat titularul intreprinderii individuale, cum obtin contracte pe utilitati-energie electrica,apa,gaz-si cum pot inregistra ca si cheltuieala deductibila,evidenta este in pertida simpla.
Cel mai recent răspuns: MARIA KISS , utilizator 18:46, 7 Iunie 2010
Aveti contract de inchiriere a spatiului pensiunei ?lamuriri..
Multumesc de promtitudine,
Eu sunt doar a terta persoana,asa am auzit de la cei in cauza ca a existat un contract de comodat la inregistrarea firmei la Registrul comertului,dar nu stiu ce cuprinde si cred ca l-au facut doar intrun exemplar,ar fi valabil acest contract de comodat?
Daca este stipulat in contract ca toate cheltuielile cu pensiunea (utilitati) le suporta aceasta ,atunci se deduc cheltuielile .
Sa aveti si d-voastra un ex. de contract de comodat.
Multumesc,am sa le recomand acest fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat ContSters146176 ContSters146176 gazda copiilor mei le a spus ca le face un contract de comodat,va intreb ; copii mei vor plati toate utilitatiile apa gaz,curent,impozit,datorii,in afara de ... (vezi toată discuția)
Conventie la contract de comodat blu_angel blu_angel buna ziua! Societatea isi desfasoara activitatea intr-un spatiu apartinand parintilor administratorului. Pentru acest lucru s-a incheiat in 2007 contract de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa Loed Loed Buna ziua. Vad in lista cheltuielilor deductibile integral cele cu energia si apa, dar in multe postari vad ca daca PFA-ul functioneaza in apartamentul ... (vezi toată discuția)