avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Transfer din spitalul psihiatric German
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Transfer din spitalul psihiatric German

Fiul meu care a comis o infractiune in Germania in urma unei expertize psihiatrice a fost transferat la spital psihiatric.Doresc sa cer transfer in tara.Va rog sa_mi spuneti daca se poate cere asa ceva.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 00:08, 23 Octombrie 2017
Se poate cere, nu cunosc daca se va aproba si s-ar putea sa nimereasca din lac in put (in Romania ii tine ca pe animale la spitalele de tratament psihiatric fortat).
tgeorgescu a scris:

s-ar putea sa nimereasca din lac in put

În lac mai înoți, mai ieși la mal, te bucuri și de soare...., dar în puț dacă ai căzut riști să te îneci.
Puțul fiind Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din România.
Sunt doar 4 spitale psihiatrice cu măsuri de siguranță care acoperă întreg teritoriul româniei.
`
P.S.
Ar fi mai preferabil un transfer invers, de la un Spital Psihiatric din România, în unul din Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face fanny000 fanny000 Buna seara, sunt asistent medical si acum 2 zile am primit pumni in cap de la un pacient cu tulburări de personalitate in timpul serviciului (vezi toată discuția)
Dacă internarea nevoluntară într-o instituție medicală nu este considerată sancțiune, cum se poate deduce aceasta din durata pedepsei? ContSters396991 ContSters396991 E [i]logic[/i] așa ceva? Art.184, Codul de Procedură Penală (28) Perioada în care suspectul sau inculpatul a fost internat într-o instituţie de ... (vezi toată discuția)
Disputa familiala alinaparvu alinaparvu Buna ziua,ma adresez dvs intr-o problema de familie delicata. Fratele sotului meu sufera de schizofrenie,acesta locuind cu soacra mea-mama lor,cea care il si ... (vezi toată discuția)