avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gravitate fapta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gravitate fapta

Salut,
De curand am incalcat o interdictie ce viza intrarea pe stadion pentru 1 an de zile.
Am intrat pe stadion, am fost interceptat de catre jandarmi, legitimat si mi-au zis ca i-mi vor intocmi dosar penal.
Doresc sa precizez ca nu am cazierul patat, nu am opus rezistenta si nu am facut scandal.
Teoretic am intrat doar pana la toaleta stadionului lucru pe care l-am specifiat si in pv. Intocmit.
Care ar fi pedeapsa maxima pentru aceasta fapta avand in vedere ca nu am cazierul patat dar mai am amenzi date de jandarmerie.
Cel mai recent răspuns: Ciprian grorge , utilizator 10:42, 23 Octombrie 2017
Ca sa iesiti cât mai bine din situație ar fi bine sa mergeți însoțit de avocat la audiere.
E posibil sa scăpați cu bine de aceasta data.

O condamnare penală ar duce la o pedeapsă cu suspendare dupa parerea mea dar e bine sa încercați să evitați condamnarea daca se poate si eu cred ca ati avea sanse.
Sigur voi merge cu un avocat la audiere.
Dar sa vorbiti cu el sa mearga nu pentru o pedeapsa cu suspendare ci sa scapati de condamnarea penala.
E o diferenta majora.
Sa vada cum sa faca in functie de situatie.
Mai mult de 1600 lei nu cred ca face cazul dvs.
Cred ca drpinde foarte mult de procuror.
Oricum multumesc pentru raspuns.
Clar si avocatul e important

Alte discuții în legătură

Consecinte posesie marijuana MihaiCristian1 MihaiCristian1 Buna seara, am 23 ani si ieri am fost prins impreuna cu un prieten de jandarmerie avand asupra noastra un joint si un plic cu 0.2 - 0.3 g de marijuana. ... (vezi toată discuția)
La ce sa ma astept...? sorynel_80 sorynel_80 Buna tuturor si am o nelamurire care nu ma lasa sa mai dorm noptile...in 2008 am avut un accident rutier cu daune materiale de care m-am achitat si parasirea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru deținere de marijuana pentru consum. polițistul mi-a spus ca pot sa stau liniștit deoarece nu mi se va întâmpla nimic grav, este posibil ca totuși să am cazierul pătat? Delicat12 Delicat12 Nici nu stiu cum sa incep...Am 24 de ani , sunt din Bucuresti acum ceva timp am fost prins de jandarmerie cu un prieten detinand aproximativ 1g de marihuana . ... (vezi toată discuția)