Am citit cred ca toate anunturile de pe acest site si nici acum nu imi este clar . Voiam sa va cer parerea in legatura cu pedeapsa ..ce se poate intampla cel mai rau si care este cea mai usoara pedeapsa ? Este necesar un avocat ? Tin sa mentionez ca nu as vrea sa afle parintii
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
S-a deschis dosar penal si s-a inceput urmarirea penala in rem sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 din Legea 143/2000.
Substanta gasita asupra dvs a fost trimisa la expertizare, iar dupa ce vine rezultatul expertizei si se confirma ca substanta respectiva este drog, se va dispune de catre procuror ca up sa se efecueze in continuare si fata de dvs. Ulterior, veti fi citat in calitate de suspect de DIICOT.
În cazul săvârşirii infracţiunilor prevăzute la art. 4, procurorul dispune, în termen de 24 de ore de la începerea urmăririi penale, evaluarea consumatorului de către centrul de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog, în scopul includerii acestuia în circuitul integrat de asistenţă a persoanelor consumatoare de droguri. Asigurati-va apararea.