avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detinere de marihuana pentru consum
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detinere de marihuana pentru consum

Nici nu stiu cum sa incep...Am 24 de ani , sunt din Bucuresti acum ceva timp am fost prins de jandarmerie cu un prieten detinand aproximativ 1g de marihuana . Ne.au chemat la sectia de politie , am dat declaratii . Am recunoscut amandoi ca este a noastra si ca amandoi am contribuit pentru cumpararea acesteia . In declaratie am spus ca am vrut doar sa incercam si am dat declaratii legate de persoana de la care am cumparat , dar aceste informatii sunt vagi pentru ca nu il cunosteam . Politistul mi.a spus ca pot sa stau linistit deoarece nu mii se intampla nimic grav...am inteles ca se va incepe urmarirea penala dar se va clasifica cazul fara prea multe batai de cap pentru ca este o cantitate mica (pana in 0.8) . Ce sfat imi dati ? Ce ar trebuii sa fac ? Voi avea cazierul patat?
Tin sa mentionez ca nu am antecedente penale si nici nu am mai fost prins sau sa am treaba cu oameni care au fost prinsi iar "marfa" cumparata era strict pentru consum nu pentru vanzare.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:15, 12 Iulie 2018
Nu mai postati acelasi mesaj in mod repetat.
Ati primit deja raspunsuri aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru deținere de marijuana pentru consum. polițistul mi-a spus ca pot sa stau liniștit deoarece nu mi se va întâmpla nimic grav, este posibil ca totuși să am cazierul pătat? Delicat12 Delicat12 Nici nu stiu cum sa incep...Am 24 de ani , sunt din Bucuresti acum ceva timp am fost prins de jandarmerie cu un prieten detinand aproximativ 1g de marihuana . ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru materiale pirotehnice vlad93pk vlad93pk Sper ca am pus unde trebuie topicul. Nu am avut probleme cu legea si sper ca n-o sa am. Tot am cautat informatii despre acest subiect, dar tot nu m-am ... (vezi toată discuția)
Am fost prins de catre jandarmerie cu 3 joint-uri. Kurtos5 Kurtos5 Am fost prins de catre jandarmerie cu 3 jointuri care in total nu cred ca contineau o cantitate mai mare de 1g de canabis.Mi-au fost puse intrebari, cum am ... (vezi toată discuția)