avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore suplimentare

Lucrez la o firma ca presteaza la beneficiar transport de persoane bolnave care le transportam dupa un anumit program si interval de timp.Ca sa ma incadrez in programul de transport de preluare de la domiciliu si transport la clinica trebuie sa plec de acasa la ora 3,30 dimineata fiint la o distanta de circa 100 km (100+100=200)departare de Craiova in aduc la clinica la ora 7 urmeaza tratamentul 4 ore si in duc inapoi la ora 12 plec din Craiova spre domiciliul acestora si ma intorc la 15,00 dar in intervalul 7-12 mai aduc o tura .Se considera ore suplimentare cele 4 ore .Unde pot sa ma adresez in afara de cei de la ITM craiova care au verificat foile de parcurs si cred ca au facut blat cu conducerea ca asa se intampla la noi trebuie sa vina alti sa faca ordine sau cand le faci catea o relmatie intra imediat in trepidatii nu pun in aplicare ce zice legea. Pot cere si spor de toxicitate avand in vedere ca efectuez transport cu autoturismul de pacienti cu virusi hepatic B si C si TBC.Nu ni s-a administrat nici un fel de vacin impotriva acestor virusi.
Ultima modificare: Duminică, 22 Octombrie 2017
padre, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:31, 22 Octombrie 2017
Puteti sesiza forurile ierarhice ITM-ului, Inspectia Muncii si Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program lucru padre padre Lucrez la o firma care transporta pacienți și trebuie aduși de la o distanta de 100 _150 km depărtare fata de clinica unde fac tratamentul. Pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza diurna externa la institutiile publice? onitium onitium Am urmatoarea speta: Am fost plecat in delegatie in Austria in urmatoarele conditii: - am iesit din tara pe data de 30.11.2014 la ora 10.00 - am intrat ... (vezi toată discuția)
Buna. lucrez 15/24 pe un salariu net de 2000 lei. este legal? ... nissanmicra33 nissanmicra33 Buna. Lucrez 15/24 pe un salariu net de 2000 lei. Este legal? Daca comentez ceva sunt dat afara. (vezi toată discuția)