avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Duplicat diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Duplicat diploma de bacalaureat

Buna ziua,am si eu o intrebare in ceea ce priveste duplicatul diplomelor de bacalaureat.
In anul 2015 am plecat din Romania si bineinteles am luat cu mine si diploma de bac pe care ulterior am pierdut-o (nici astazi nu stiu cum si cand).
Probabil din cauza multiplelor schimbari pe care le-am facut prin locuinta,am ajuns sa arunc printre altele si diploma.
Am fost la toate xerox-urile pe la care am fost candva dar nu a gasit nimeni nicio diploma de acest gen.
Cum nu mai locuiesc in Romania si cum nu pot veni sa stau mai mult de 2 saptamani acasa,as vrea sa stiu de ce am nevoie exact pentru duplicat,cat dureaza si de asemenea daca pot face o procura parintilor si acestia sa poata primi duplicatul pe care ulterior sa mi.l aduca atunci cand vin in vizita.
Din ce am citit pe internet,trebuie sa declar pierderea diplomei in Monitorul Oficial, pe care ulterior il voi primi acasa.Banuiesc ca acasa in cazul meu inseamna la domiciliul parintilor pentru ca acum nu mai am o adresa in Romania.Se poate ca acestia sa faca toate demersurile in locul meu daca au procura?
Am nevoie de diploma si din pacate,desi am copie,am nevoie de original pentru a face o traducere legalizata.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pierdut diplome ! ce trebuie sa fac ? AnCuTsA AnCuTsA Buna... Mi-am pierdut diplomele de la scoala si nu stiu ce trebuie sa fac acum.Erau 2 diplome si anume diploma de la ucenicie (de la o scoala) si o alta ... (vezi toată discuția)
Pierdere diploma de licenta robertnelu robertnelu Fiica mea, este masterand bugetar la A.S.E in anul 2. A terminat in 2010 studile de licenta tot in cadrul A.S.E . Inscrierea la master a fost facuta prin ... (vezi toată discuția)
Pierdere diplome cazreal cazreal Buna ziua. Ma numesc Gabriel .Am pierdut diploma de 10 clase si certificatul de calificare de lacatus mecanic.Locuiesc in Spania si m-am inscris la un ... (vezi toată discuția)