avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declarații anaf firma fără activitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declarații anaf firma fără activitate

Bună ziua. Am înființat firma pe 31 mai anul acesta si pana in prezent nu am desfășurat activitate pe ea. Ce declaratii trebuie să depun la ANAF?
Cel mai recent răspuns: Aleeex , utilizator 16:07, 23 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti srl pe regim de impozitare microintreprindere si veti depune trimestrial, pana pe 25 a urmatoarei luni, declaratia 100 cu impozitul pe venitul microintreprinderii de 3%, chiar si cu zero.
Multumesc pentru raspuns. Deci declarația 010 nu mai trebuie depusă ? Depun doar 100 până pe 25 octombrie, adică poimâine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul microintreprinderilor? AnneMary74 AnneMary74 Buna ziua! Am o mica intrebare - si poate ma poate lamuri cineva. Firma infiintata in 2012, ca platitoare de impozit pe profit trimestrial, fara activitate ... (vezi toată discuția)