avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Decizie asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Decizie asociat unic

Bună ziua, am nevoie de o decizie asociat unic si administrator pentru înfințarea unui punct de lucru la ONRC, anexa acesteia trebuie scrisă pe aceiași pagina cu decizia, pe verso sau pe o pagina separată ?
Vă rog de asemenea să-mi spuneți dacă, forma următoare pentru anexă este corectă sau mai trebuie adăugat ceva și dacă este necesară o stampila notarială sau alte aprobări pe document ?
„ANEXA
la decizia asociatului unic al SC_______________SRL ,nr .

Subsemnatul______________________,declar ca documentul intitulat Decizia asociatului unic nr.___ al SC_____________ contine__________semne(caractere si spatii)

Semnatura”

Vă multumesc anticipat pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Model decizie asociat unic ContSters115447 ContSters115447 as dori un model pt decizie asociatului unic de a infiinta un punct de lucru,si daca se cere ca decizia sa aiba un numar eu de unde stiu ce numar sa pun? (vezi toată discuția)
Anexa cu numarul de caractere anca_diana anca_diana stie cineva unde gasesc anexa cu numarul de caractere pentru depunere mentiuni la registru? (vezi toată discuția)
Decizie asociat unic adaugare obiect de activitate avdodo avdodo Buna ziua Doresc un model de decizie asociat unic al unui Srl. pt introducere de noi obiecte de activitate. Multumesc anticipat!!!! (vezi toată discuția)