avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restituire timbru mediu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restituire timbru mediu

Am actionat in instanta AJFP Sibiu pentru restituirea timbrului de mediu. In data de 07.07.2017, Tribunalul Sibiu a admis cererea mea, cu drept de recurs in 30 de zile, la Curtea de Apel Alba. intre timp a fost emisa oug 52/2017, care prevede restituirea taxelor dupa 01.09.2018 pe cale administrativa. Pana acum nu am primit nici o citatie la CAAlba .....sau AJFP Sibiu nu mai face recurs.....la sentinta Tribunalului Sibiu????? Eu mai trebuie sa depun cerere de restituire inca odata????? Sau ce fac....?????

Alte discuții în legătură

Taxa poluare Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am facut o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa de poluare la Tribunalul Sibiu, care a fost respinsa. Am procedat apoi la calea de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa mediu puiu mordasan puiu mordasan Buna ziua, Am castigat in instanta de fond la Sibiu, precum si in recursul de la Curtea de Apel Alba Iulia,restituirea timbrului de mediu. Din 20.03.2018 am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto (9/2012) platita dupa 01.01.2013 - cerere respinsa AlinMiclea AlinMiclea Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta in situatia urmatoare: Am depus la tribunal in iulie 2013 un dosar \\"standard\\" pentru recuperarea taxei auto ... (vezi toată discuția)