avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa mediu

Buna ziua,
Am castigat in instanta de fond la Sibiu, precum si in recursul de la Curtea de Apel Alba Iulia,restituirea timbrului de mediu. Din 20.03.2018 am hotararea definitiva si irevocabila in acest sens,dar pana in ziua de astazi nu am primit nici un banut macar. Cei de la ANAF Medias mi-au spus ca Ministerul Mediului este cel care trebuie sa vireze banii. Am depus cerere si extras de cont iar intrebarea mea este cum pot recupera banii mei munciti? Chiar trebuie cu o HJ definitiva sa stau la mila Vioricai?
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2018
puiu mordasan, utilizator

Alte discuții în legătură

Restituire timbru mediu adivasiu adivasiu Am actionat in instanta AJFP Sibiu pentru restituirea timbrului de mediu. In data de 07.07.2017, Tribunalul Sibiu a admis cererea mea, cu drept de recurs in 30 ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am facut o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa de poluare la Tribunalul Sibiu, care a fost respinsa. Am procedat apoi la calea de ... (vezi toată discuția)
Cum pun in aplicare o sentinta definitiva ? anamariamed anamariamed Buna ziua, datorita unui accident rutier m-am constituit parte civila intr-un caz de vatamare corporala din culpa. Cazul s-a judecat la Tribunalul Medias, ... (vezi toată discuția)